HTML

Palackok a felsőoktatásból

Jegyzet a magyar felsőoktatási rendszerről. Finanszírozás, lopás, korrupció, arrogancia, szakok megszűnnek és születnek, mi meg észre sem vesszük az akasztott embereket az út mentén és a zombikat az iskolákban.

Friss topikok

Linkblog

PTE: Kitört az egyik ajtó dupla-üvege (Krónikus)

2009.03.31. 14:02 :: poket

Újabb versenyt hirdet a PTE a javítások terén. Eddig négy nap telt el mióta valaki betört egy üveget a főépület egyik bejáratánál. Gondoltam erről minek írni, hiszen majdcsak kicserélik hetfőn. Dehát mivel máig nem történt látható változás az ügyben... beneveztem a törött üveget is a krónikusok versenyébe. Alakul a mezőny...

Újabb gyöngyszem ragyog fel a PTE-BTK/TTK életének jegén miután pénteken betört a főépület egyik ajtajának üvege. Az ajtón dupla üveg van, és csak az egyik réteg tört össze így a fűtésszámla nem növekedett... eddig. Azonban a letört darabok immáron ötödik napja díszelegnek az ajtóban (mielőbb mellékelek fotót magyarázkodás helyett).  Nem valami apró repedésen izzasztom az agyam egyébként, az üveg szó szerint félbetört.

Mivel a főépülettől a TO-ra ezen az ajtón keresztül a legegyszerűbb eljutni, ez a baleset ugyanazon a vonalon van, mint a kidőlt szemetes, dékánia, és hasonló szörnyűségek. Lehet hogy én vagyok túl konzervatív, de amellett hogy balesetveszélyes ronda is ez a nagy törött üveg a bejáraton. Jobb helyeken úgy láttam hogy az ilyen problémák nem bírják túlélni a munkanapok, főleg nem a hétfő hajnali levegőjét. Persze ki mondta hogy ezekhez kellene igazodnunk?

Jelzem, ha változás történt de félek erre még várni kell.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem javítás üveg ttk btk dékán pte

A bejegyzés trackback címe:

https://fepal.blog.hu/api/trackback/id/tr921035163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása