HTML

Palackok a felsőoktatásból

Jegyzet a magyar felsőoktatási rendszerről. Finanszírozás, lopás, korrupció, arrogancia, szakok megszűnnek és születnek, mi meg észre sem vesszük az akasztott embereket az út mentén és a zombikat az iskolákban.

Friss topikok

Linkblog

A FePal megnyitó

2009.03.28. 23:57 :: poket

 

 Üdvözletem,

A Magyarországnak nevezett komédiában nem kis szerep jut a felsőoktatásnak. Na persze egy ilyen országban mint a mienk, ez a probléma fel sem merül, hiszen nemhogy képesek lennénk megítélni milyen a felsőoktatás Magyarországon de még azt sem tudjuk mi az.

Rövid retrospektív tartalmi előrevetítés után átvágnám a piros szallagot, hogy helyet adjak a híreknek...

 

Have Fun!

 

Kiegészítés: A bejegyzések szerdán és pénteken kerülnek majd be, de hogy közben se unatkozzunk, hétközi napokon beszámolunk a statikus problémák állásáról (mint hogy levágták -e az akasztatott elsőévest a TO ablakáról stb).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fepal.blog.hu/api/trackback/id/tr831032246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása